Nog geen reacties

WMC-nieuws (2)

Nu het winterseizoen voorbij is, is het aftellen echt begonnen. Nog precies 105 dagen en dan is het zover… Op 13 juli staat Showband Marum op de 17e editie van het Wereld Muziek Concours (WMC) te Kerkrade.

Het staffteam heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om de show van vorig jaar te verbeteren en “WMC-proof” te maken. Er zijn veel veranderingen doorgevoerd en daarom is er gekozen om ook met een een nieuwe, passender titel te gaan werken. “Queen, A Spanish Rhapsody” is de show waar Showband Marum het Parkstad Limburg Stadion op 13 juli mee zal betreden.

Inmiddels is ook het repetitieschema zo goed als rond zal volgend weekend in Veendam volop worden gerepeteerd om alle drill in te studeren. Want de tijd vliegt, en op 27 april staat de eerste grote WMC-try out al op het programma. Tijdens Take One in het Cambuurstadion te Leeuwarden zullen zeven noordelijke topkorpsen, waaronder Showband Marum, hun WMC-shows aan publiek tonen.

Zoals ieder WMC, hoopt Showband Marum ook deze editie weer veel supporters op de tribune te kunnen zien, en dan ook nog eens het liefst allemaal bij elkaar én herkenbaar! Daarom is het mogelijk kaarten en shirts te bestellen via Showband Marum. Omdat we de kaarten tijdig willen bestellen, is het van belang dat vóór 7 april de reservering wordt doorgegeven via onderstaand opgaveformulier.

De showband verblijft vanaf de donderdag voor het WMC in groepsaccomodatie Het Zinkviooltje in Epen. Er zal worden getraind, maar ook gezelligheid is natuurlijk een belangrijk ingrediënt van zo’n WMC-weekend. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor supporters, dus ook hierbij geldt; reserveer z.s.m.! Naast de groepsaccomodatie ligt een camping wat tevens een zeer goede optie is om het WMC-weekend samen met Showband Marum te beleven!

We hopen op een fantastisch weekend met veel support! Geïnteresseerd? Lees dan nog even de WMC-nieuwsbrief en geef  vóór 7 april je wensen aan door dit opgaveformulier te downloaden en op te sturen.

Plaats een reactie