Wil je een blaas- of slagwerkinstrument leren bespelen of guard worden? Showband Marum biedt verschillende opleidingen aan.

Jeugdopleidingen
Loop jij straks met een trompet of een trommel mee met de Showband? Of wil jij mee dansen en vlaggen bij onze guard? Je bent altijd welkom om eens te komen kijken bij onze jeugdgroepen! Hieronder staat meer informatie over de verschillende groepen. Wil je je aanmelden voor een van onze jeugdgroepen of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of kom langs!

Jeugdguard / Intension Kids
De Intension Kids trainen elke woensdagavond in ‘t Sterrenpad in Nuis. Onder leiding van instructieleden Roanne en Judith leren de kinderen hun eigen guardshow, welke opgevoerd zal worden bij optredens, evenementen en in de CGN-competitie. Daarnaast lopen de Intension Kids mee met de Showband bij verschillende optredens zoals Avondvierdaagse intochten of Sinterklaasintochten.

Jeugdmuzikanten
De jeugdmuzikanten van Showband Marum krijgen via de vereniging zowel individuele lessen van interne of externe docenten als groepslessen om het samenspelen te bevorderen. De individuele lessen worden gegeven op verschillende momenten door de week, afhankelijk van de beschikbaarheid van de docent. De groepslessen worden één keer per twee weken gegeven, in de even week op vrijdag van 18.30 tot 19.15 in Ons Centrum in Marum. De instructieleden van de jeugdmuzikanten zijn Myrthe, Simone en Lotte (blazers) en Wilmar en Joost (slagwerk).

Showband Marum
Welke leeftijd je ook hebt, een instrument leren bespelen kan altijd! Net als bij de jeugdmuzikanten worden de individuele lessen gegeven via interne en externe docenten van de vereniging. Deze lessen worden gepland door de docent, uiteraard in overleg met jou. Wil je vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact met ons op.