Nog geen reacties

U stemt; wij kunnen een prachtig centrum realiseren!

Geef Brabant Positieve EnergieWe zijn druk bezig met de realisatie van een nieuw clubgebouw. Maar dit gebouw wordt meer dan alleen een ruimte waar we onze repetities kunnen houden. Showband Marum wil een cultureel centrum openen, waar ook andere verenigingen en instanties uit Marum en omstreken terecht kunnen voor hun activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan ruimte voor lokale kunstenaars, EHBO-verenigingen, theatergroepen, workshops, jamsessies, danslessen en natuurlijk de andere onderdelen van Showband Marum.

Showband Marum kan het gebouw niet realiseren zonder de hulp van gemeenschapsgelden. En wij vinden: voor wat, hoort wat. Dus daarom willen we er voor zorgen dat alle inwoners van Marum iets aan het culturele centrum kunnen hebben. Zónder dat we daarbij bestaande centra in de weg gaan lopen, natuurlijk!

Om deze plannen te realiseren is geld nodig, veel geld. En daarbij helpen alle kleine beetjes. En dus willen we u vragen of u ons wilt helpen door op het culturele centrum te stemmen bij de sponsoractie van Dong Energie. Ze sponsoren de beste initiatieven per provincie. Hoe meer stemmen, hoe meer kans we maken op een extra financiering. Het kost u maar een minuutje van uw tijd. Even stemmen en de stem in de mail bevestigen. Een kleine moeite, maar daarmee kunt u ons enorm helpen!

Stem dus snel!

LET OP! Alleen een reactie plaatsen op de pagina geldt niet als stem! Klik op ‘stem op ons’, vul uw gegevens in en vergeet niet uw stem te bevestigen in de e-mail die u ontvangt. Alleen dan is de stem geldig! Bedankt!

Plaats een reactie