Nog geen reacties

Twee podiumplaatsen bij winterguard wedstrijden


De winterguardgroepen van Intension, onderdeel van Showband Marum, hebben in Leeuwarden maar liefst twee podiumplaatsen behaald bij een van de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap Winterguard. In de A-class behaalde Intension een prachtige tweede plaats en de juniors werden in de Junior Class verdienstelijk derde. De cadets, de jongste groep van Intension, maakten hun seizoensdebuut en pakten een mooie top-10 notering.

Intension A bivakkeert al het hele seizoen op de tweede plaats in de A-class. Hun show ‘Earth’  krijgt het publiek en de jury steeds weer stil. In Leeuwarden werd de prima uitvoering weer beloond met de tweede plek, achter The Pride uit Huizen. Deze positie hoopt Intension tot het einde van het seizoen vast te houden. Op 12 maart is er nog een voorronde en op 26 maart vindt in Eindhoven de grote finale om het Nederlands Kampioenschap plaats.

Daar zullen ook de Intension Juniors aanwezig zijn. Zij zijn bezig met een stijgende lijn. De show ‘You’ was in Leeuwarden goed voor een derde plaats, net achter het Almeerse Avant Courir en Jong Beatrix. De komende weken wordt er nog hard gewerkt om het programma te perfectioneren om tijdens het NK een gooi te doen naar een mooie uitslag.

De cadets beleefden in Leeuwarden hun seizoens-debuut. Ze hebben een aanstekelijke show met als titel ‘Get on Stage’. De jonge kids gaan helemaal uit hun dak op muziek van zangeres Nikki. Resultaat was een plekje in de top 10 en daar mogen ze trots op zijn. Op 12 maart is de show van de cadets nog eenmaal te bekijken in Drachten.

Plaats een reactie