Nog geen reacties

Taptoe Nunspeet

Afgelopen zaterdag reisden we af naar Nunspeet voor de Rabo Taptoe Nunspeet. Om 16.00 uur vertrok de bus en er was geen repetitie gepland van tevoren… we konden dan ook genieten van een redelijk zeldzame (bijna) vrije zaterdag!

In Nunspeet aangekomen werd eerst de finale gerepeteerd met de andere deelnemende bands  (de muziekvereniging uit Nunspeet,  March & Showband Rheden, Jong Rheden, Metro Scheveningen, Corio Collective en Takostu Stiens), dit verliep allemaal redelijk vlot en hierna was er genoeg tijd om te gaan eten. De organisatie had ervoor gezorgd dat we gratis een patatje konden halen bij de snackbar, super! Na het eten konden we omkleden, lekker relaxed warming-uppen en rond 20.30 uur vertrokken we naar het Marktplein. Een mooie taptoe-locatie met tribunes rondom het plein en redelijk wat publiek!

Moz’Art verliep goed en het is wel duidelijk dat het iedere week een stukje beter gaat! Heerlijk ook om de toch wel zware drill eens op een vlak plein te lopen in plaats op een sportveld en ook de muziek komt op zo’n ‘knus’ taptoeterrein prachtig tot z’n recht! We mogen wel zeggen dat we een prima show hebben neergezet in Nunspeet!

Na  het optreden hebben de meeste leden staan schuilen voor de zware regenbui, want niet alle korpsen hadden zo’n geluk als ons dat het droog was tijdens hun show! Tijdens de finale speelden we de Nationale Taptoe Hymne en aansluitend het Wilhelmus. Hierna gingen we af met Rhythm Madness en liepen we terug naar de kerk waar we konden omkleden. Maar met omkleden wachtten we allemaal nog even, want het gezamenlijke optreden met Crescendo en Takostu een paar weken geleden voor Sietze moest natuurlijk een vervolg krijgen, en dat kon nu want ook Takostu was in Nunspeet! Takostu kwam al snel na ons terug bij de omkleedlocatie en Rolling in the Deep werd ingezet. Ook Corio Collective viel al snel bij en er werden nog wat andere bekende nummers gespeeld! Het filmpje is ietwat chaotisch maar het zegt wel genoeg over het sfeertje waarschijnlijk!

Na deze leuke afsluiter van de taptoe werd er omgekleed en vertrokken we weer richting Marum. Volgende week zaterdag gaan we weer een stukje verder het land in voor een optreden, dan gaan we namelijk naar het Brabantse Schijndel!

 

httpv://youtu.be/Q8UurcYg_Ko

Plaats een reactie