Nog geen reacties

Taptoe Leek was een waardige afsluiter!De laatste uitvoering van onze show EnRICHment is een feit. Afgelopen zaterdag kon het publiek bij Taptoe Leek voor het laatst genieten van dit programma. Met enorm veel energie brachten de leden van Marum een prima show in de ietwat krappe sporthal. Het publiek reageerde zeer enthousiast op het optreden en daarmee was Taptoe Leek een waardige afsluiter van ons Taptoe- en contestseizoen.

Voorafgaand aan de Taptoe hebben we de show nog tweemaal snel doorgenomen op het parkeerterrein bij Ons Centrum. Het was alweer een maandje geleden sinds het vorige optreden en dan is het belangrijk om de routine weer op te pikken. Na deze effectieve ‘repetitie’ vertrokken de leden op eigen gelegenheid naar het dichtbijgelegen Leek. Daar aangekomen stond er voor de blazers een repetitie van het openingsnummer op het programma.

Daarna was er nog genoeg tijd om ons rustig op de show voor te bereiden, aangezien we als laatste geprogrammeerd stonden. Andere deelnemers waren Wilhelmina Sleeuwijk, Crescendo Opende, DINDUA Oldekerk en Mercurius Assen. De pauze van het programma werd door het slagwerk gebruikt om de polsjes nog even goed warm te spelen. Dit mocht alleen maar binnen, vanwege geluidsoverlast. De guard heeft minder lawaai nodig en kon na de pauze nog een goede warmup doen.

En daarna werd het toch echt tijd om ons op te stellen. Voor sommige leden was dit een bijzonder moment omdat ze na een lidmaatschap van vele jaren hun laatste show zouden lopen. Natuurlijk willen we die paar mensen vanaf deze plek van harte bedanken voor de enorme inzet die ze in de afgelopen jaren hebben getoond. Gelukkig gaan ze bijna allemaal door met het nog op te zetten derde orkest!

De show liep als een trein. Achteraf kunnen we stellen dat dit de snelste uitvoering van EnRICHment was van dit jaar. De energie spatte van het veld af!

Na de show konden we meteen op het veld blijven staan voor een korte finale. Gelukkig mochten we na de finale als eerste het veld verlaten om ons om te kleden en in de gezellige kantine van het sportcentrum te genieten van een drankje.

Het showseizoen 2010 zit er op! Nu kan het vizier op het komende jaar, waarin muziek van de componist Moz’Art centraal zal staan. De aftrap voor het nieuwe seizoen is aanstaande vrijdag. Bij deze open repetitie is iedereen welkom om een kijkje te nemen of zelfs mee te spelen. Vanaf 19.15 uur is iedereen welkom in Ons Centrum aan de Kruisweg 30 in Marum. Wil je meespelen, laat dan even weten of je zelf een instrument hebt door een mailtje te sturen naar [email protected]. Heb je dat namelijk niet, dan zorgen wij ervoor! Schroom niet om te komen en dan zien we je vrijdag!

Foto’s volgen zo spoedig mogelijk!

Een geweldige fotoserie staat op de site van tegekkefoto.nl!

Bekijk een filmpje van de taptoe op de site van RTV Noord!Plaats een reactie