Nog geen reacties

SWJK presenteert nieuw uniform

Woensdag 23 april was het eindelijk dan zover, de presentatie van de nieuwe uniformen van SWJK. Na maanden van voorbereidingen en hard werken ging SWJK afgelopen woensdag geheel in het nieuw hun grootste sponsor bedanken.

Naast eigen acties als paaseieren en paasbroden verkopen kreeg SWJK eind vorig jaar een mooie gift van stichting De Sjelp en was het financieel mogelijk om in eigen beheer nieuwe uniformen te naaien en de drummers en blazers in het nieuwe te steken. In de tuin van de voorzitter van de stichting De Sjelp werden Arend en Bregtje Hoekstra in het zonnetje gezet en getrakteerd op een mooie serenade.

Tevens was dit een mooie gelegenheid om een aantal moeders te bedanken voor hun inzet de afgelopen maanden. Dagen, weken en nachten is er gewerkt om alle pakken op tijd af te krijgen en maatwerk te leveren die ook nog eens verstelbaar moest zijn omdat kinderen in een jeugdband nu eenmaal groeien en er ieder jaar weer nieuwe kinderen van kleiner formaat instromen.

Het nieuwe uniform van SWJK ziet er vrolijk en fris uit en bevat elementen van beide moederkorpsen. Zo komt aan de voorkant de sjerp van showband Marum terug en aan de achterkant de “V” van Bicycle showband Crescendo. Vanaf donderdag 24 april gaat het seizoen van SWJK officieel van start met het eerste optreden in het Zonnehuis te Zuidhorn en aanstaande zaterdag tijdens Koningsdag zal SWJK voor het eerst in Marum te bewonderen zijn in hun nieuwe uniform. 

De jeugd is erg trots op het nieuwe uniform en heeft ontzettend veel zin in de optredens die dit seizoen op het programma staan!

Verslag geschreven door Marcel Fokken, jeugdcommissie Marum.
Foto’s zijn te vinden op www.facebook.com/ShowbandMarum!

 

Plaats een reactie