Nog geen reacties

Succesvolle Try-Out Intension

Na een winter lang hard trainen, begint voor Intension dan eindelijk het leukste gedeelte van het indoor colorguard seizoen. Vanaf komende zaterdag 23 januari zullen de drie groepen van Intension hun beste beentje voorzetten tijdens de wedstrijden van het wedstrijdcircuit van Colorguard Nederland. Afgelopen zondag vond de aftrap van het wedstrijdseizoen plaats tijdens de try-out in Marum. Dit was voor alle ouders, familie, vrienden en andere supporters de enige kans om de shows die Intension dit jaar presenteert in eigen dorp te zien. En velen hadden deze kans aangegrepen, want sporthal De Holten zat helemaal vol.
Het programma opende met de Intension Cadets. Zij brengen dit jaar de show ‘Standing in the spotlight’ op de muziek uit de film ‘Dreamgirls’. Het allerlaatste stukje van de show is nog niet helemaal ingevuld, maar de dames lieten duidelijk zien dat zij in ieder geval graag in de spotlichten willen staan. Na de Cadets was het de beurt aan Intension Junior. Zij brengen dit jaar een show op de muziek uit de musical ‘Footloose’. En de dames lieten er geen twijfel over bestaan dat al het publiek straks bijna niet stil zal kunnen blijven zitten. Het eerste gedeelte van het programma werd afgesloten door Intension-A. De show ‘Idiosyncratic’ bracht nu al bij veel mensen kippenvel. Intension-A was duidelijk al veel verder gevorderd dan vorig jaar rond deze tijd en gaan een mooi seizoen tegemoet.
Na de allereerste runs voor publiek volgde een korte pauze met verloting. Vele bezoekers mochten met een leuk prijsje naar huis. Daarna werd het programma nog eens herhaald. Tijdens de eerste runs voerden de zenuwen nog de boventoon, maar nu kon iedereen zien wat er gebeurt als die weg zijn en de dames helemaal los gaan! We zijn allemaal zeer nieuwsgierig hoe de groepen van Intension het gaan doen op de vloeren van CGN.
We wensen de dames natuurlijk ontzettend veel succes de komende weken. Als u Intension aan het werk wilt zien in de komende weken tijdens de wedstrijden, dan hebt u daar vele kansen voor. Intension doet mee aan maar liefst vijf wedstrijden:

  • 23 januari: CGN contest Almere
  • 13 februari: CGN contest Aalsmeer
  • 27 februari: Winter Guard International Regionals Drachten (Europese kampioenschappen)
  • 13 maart: CGN contest Leeuwarden
  • 27 maart: CGN Championships Eindhoven

Plaats een reactie