Nog geen reacties

Spektakel in Emmer-Compascuum

Showband Marum zorgde gistermiddag voor een waar spektakel in het centrum van Emmer-Compascuum. Na een korte streetparade vond op het marktplein de tweede editie van Taptoe Emmer-Compascuum plaats, georganiseerd door stichting SKV. Zowel SWJK als Showband Marum namen deel aan deze taptoe vlakbij de Duitse grens. Ontzettend leuk, want het was alweer een tijdje geleden dat de jeugd- en “grote” band samen een optreden hadden.

IMG_9982 IMG_0222

SWJK kreeg veel lof van het publiek met hun show “NL”. De jonge groep heeft dit seizoen een erg leuk product weten te maken. Showband Marum mocht de taptoe afsluiten, en dit deden ze op een prachtige manier. De vele aanwezigen waren duidelijk onder de indruk van “Queen, A Spanish Rhapsody”. Het ruimtegebrek op het marktplein zorgde ervoor dat de pit bijna in het publiek stond en dat de figuraties niet allemaal goed konden worden uitgevoerd. Desondanks bracht de showband een zeer energieke show en mochten de leden een luid applaus in ontvangst nemen. Het publiek in Emmer-Compascuum had duidelijk genoten!

IMG_9894 IMG_0128

Na de finale liepen Showband Marum en SJWK als één grote band terug naar de omkleedlocatie, een fantastisch gezicht z0 samen. Helaas brak de hemel nog open tijdens de terugtocht, maar dat mocht de pret niet drukken. Nadat de jarigen nog werden toegezongen en -gespeeld en er nog een drankje werd genuttigd bij de omkleedlocatie, vertrokken de twee bussen van Wiebenga Reizen om 17.00 uur weer richting Marum waar we plm. een uur later arriveerden.

Komende vrijdag vindt de jaarlijkse BBQ plaats als afsluiting van het seizoen. Heb jij je nog niet opgegeven? Doe dat dan uiterlijk a.s. dinsdag door een mailtje te sturen naar [email protected]. Inmiddels kijken we ook al vooruit naar volgend seizoen. Meer informatie over de open  repetities volgt spoedig, maar lijkt het je leuk om lid te worden van Showband Marum (of SWJK) en mocht je al meer willen weten dan kun je mailen naar [email protected]l!

Plaats een reactie