Nog geen reacties

Showband met korte kerstvakantie

Showband Marum is met een korte kerstvakantie. Pas in het nieuwe jaar zullen de leden zich weer melden op de repetities. Door kerst en oud en nieuw zullen er helaas een paar repetities uitvallen. Gelukkig ligt de band wel goed op schema om volgend jaar weer een aantrekkelijk showprogramma te presenteren. De eerste drie nummers van de show Moz’Art zijn al ingestudeerd en in de eerste weken van januari volgt de rest van het repetoire.

De winterguardgroep Intension heeft in het oude jaar nog wel twee repetities op de planning staan. Zij zijn druk bezig met hun nieuwe show ‘Earth’, waarmee de groep tijdens het winterguardcircuit van CGN hoge ogen wil gooien. Afgelopen weekend werd een succesvol camp afgewerkt en die lijn wordt tijdens de komende repetities doorgetrokken.

‘Earth’ zal voor het eerst aan publiek worden gepresenteerd op de Try-Out, 9 januari in Marum. Verder zal Intension A de wedstrijdvloer betreden op Contest Drachten I (15 januari), Contest Aalsmeer (29 januari), Contest Leeuwarden (12 februari), Contest Drachten II (12 maart) en het seizoen zal worden afgesloten op de CGN Finals in Eindhoven (26 maart).


Plaats een reactie