Nog geen reacties

Showband Marum presenteert….

Gisteren is tijdens een zonnige repetitie hard gewerkt aan het nieuwe showprogramma. Dit jaar presenteert Showband Marum: The Mirror – A person’s reflection.

Er wordt wel eens gezegd dat een spiegel een deur is naar je ziel. Maar wat nou als het niet bevalt wat je ziet? Is er een mogelijkheid om te veranderen en hoe doe je dat?

In de show ‘The Mirror – A person’s reflection’ vertellen de leden een verhaal over zelfreflectie, afkeur en herontdekking. Ze spelen onder andere het nummer Discombobulate van Hans Zimmer (bekend van Sherlock Holmes), Spiegel im Spiegel van Arvo Pärt, Blue Desert, Triumph en Man in the Mirror van Michael Jackson.

Het instructieteam van Showband Marum bestaat in 2018 uit Eric Westerink, Herman Kooistra, Matthijs van Houten, Tom Huijzer, Jessica Dermois, Patricia van der Maar en Christy de Vries. De showmuziek is geschreven door Sietze Bandringa en Johannes Leeverink.

Volgend weekend (28/29 april) staat het jaarlijkse werkweekend op het programma. Zondagmiddag vanaf 14:00 uur is iedereen van harte welkom om ‘The Mirror’ te komen bekijken in MFA Oldeberkoop.

Plaats een reactie