Nog geen reacties

Showband Marum organiseert unieke show-en muziekavond

Op vrijdag 12 september vindt in Marum een bijzondere show-en muziekavond plaats. Showband Marum verzorgt samen met diverse andere Noordelijke bands een avond vol muziek en show.

De deelnemende verenigingen zijn Concordia Zevenhuizen, Samenwerkende Jeugdkorpsen Marum/Opende, Con Spirito Joure, Excelsior Groningen, Bicycle Showband Crescendo Opende, Bigband &Zo Marum en Showband Marum. Het programma start om 19.00 uur en de toegang is gratis. Met het organiseren van deze avond hoopt Showband Marum te laten zien wat de Noordelijke korpsen in hun mars hebben.

De belangstelling en bereidheid tot deelname vanuit de muziekwereld was bij het presenteren van het idee meteen al groot. PR-medewerker Anne-Lies Nienhuis van Showband Marum: “er verdwijnen steeds meer taptoes en die er nog zijn, zijn meestal niet gratis toegankelijk en het programma bestaat veelal uit niet-noordelijke bands. We willen laten zien dat we trots mogen zijn op de muziek in Noord-Nederland en in een vriendschappelijke sfeer bieden we tezamen met de andere deelnemers de bezoekers een geweldige en gezellige avond. Dit doen we zonder entree te heffen; alle korpsen doen belangeloos mee zodat er voor iedereen de mogelijkheid is deze avond te bezoeken. Alhoewel, helemaal zonder tegenprestatie is het niet; de shows worden bejureerd door een vakjury waarmee de korpsen hun show nog meer kunnen verbeteren. We hebben er ontzettend veel zin in!”

De “Show-en muziekavond Marum” vindt plaats op het korfbalveld van NKC Marum. Parkeren kan bij De Holten, Hoornweg 46 in Marum. Aansluitend aan het programma is er nog een afterparty. Zowel deelnemers als publiek zijn daar van harte welkom. Wij hopen op uw komst, graag tot ziens op 12 september!

Plaats een reactie