Nog geen reacties

Recordaantal Marumers actief in indoor percussion!

Een recordaantal leden van Showband Marum is deze winter actief in de indoor percussion competitie. Was de winter eerder een periode waarin men genoot van een iets rustiger periode alvorens het zomerseizoen weer losbarstte, nu zijn maar liefst 10 leden en 3 staffleden ontzettend druk vanwege hun betrokkenheid bij de indoor percussion unit European X. Afgelopen zaterdag hadden zij hun eerste CGN contest in Aalsmeer en wisten zij met hun show “The other side” meteen de koppositie in te nemen!

Het is voor ons als vereniging  prachtig om te zien dat zoveel Marumers actief zijn in het winterseizoen, zowel bij de guards als percussion. Want ook in de World- als Open class van de guard zijn vele bekende gezichten te zien. De ervaring en kennis die op deze manier wordt meegenomen naar het zomerseizoen, is voor Showband  Marum erg waardevol.

Aanstaande vrijdag zullen Mike Bishop en Justin Lewis, twee Amerikaanse instructeurs met ontzettend veel DCI en WGI ervaring die momenteel in het staffteam van European X werkzaam zijn, de battery en pit van Showband Marum gaan lesgeven. Iedereen is vrijdag tussen 19.30 en 22.30 uur van harte welkom in Ons Centrum om deze talenten met onze slagwerkers aan het werk te zien. Het belooft een inspirerende avond te worden!

IMG_2432 IMG_2500

Plaats een reactie