Nog geen reacties

Opnieuw een mooie 2e plaats voor Intension A!


 

Afgelopen zaterdag nam Intension A deel aan haar tweede CGN contest, Contest Aalsmeer. De meiden hadden weer keihard gewerkt aan hun imposante show ‘Earth’, want wanneer je de eerste contest meteen in de top van de A class staat is het natuurlijk de kunst en uitdaging om dit het hele winterseizoen vast te houden! En het harde werken werd opnieuw beloond! Ondanks dat helaas niet alle meiden tevreden van de vloer afkwamen behaalden ze met 74.0 punten toch een mooie tweede plaats!

Maar het blijft spannend! De top van de A class ligt dicht bijelkaar! Op 12 februari zullen de meiden van Intension A op Contest Leeuwarden opnieuw de strijd aangaan, evenals Intension Junior en Intension Cadets. U vindt hier meer informatie over de contest en kaartverkoop.

Op www.colorguard.org was na Contest Aalsmeer het volgende commentaar te lezen: “Intension zette vorig seizoen de klim in en dat zetten ze voort. ‘Earth’ is vooral een heel goed geschreven show. Er is keihard gewerkt aan techniek en ten opzichte van twee weken geleden was de uitvoering nu een stuk beter”.


 

 

Plaats een reactie