Nog geen reacties

Op weg naar het ODSC…

Nog maar een week te gaan! Zaterdag 12 juni neemt Showband Marum deel aan de jaarlijkse Open Dutch Showcorps Championships in Assen.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Afgelopen weken is er hard gewerkt om het programma te verbeteren, maar we zijn nog lang niet klaar! Dit weekend repeteren we vrijdagavond op het evenemententerrein in Marum en zaterdag overdag in Noordwijk. Na de repetitie in Noordwijk reizen we af naar Leerdam voor een showoptreden op Taptoe Leerdam.

Ook komende week zullen we nog heel wat repetitie-uren maken om in Assen een zo goed mogelijk resultaat te boeken. Donderdagavond repeteren we (vrijwel zeker) in Niebert en vrijdagavond op het evenemententerrein in Marum. Op de dag van het ODSC repeteren we net als voorgaande jaren in Loon op het sportveld van VV Leo om nog de laatste puntjes op de i zetten. U bent van harte uitgenodigd om de vorderingen tijdens een van deze repetities te bekijken!

Uiteraard kunnen we uw support ook goed gebruiken op 12 juni op het ODSC in Assen! Behalve Showband Marum is ook de titelverdediger in de jeugdklasse, SWJK Marum/Opende, daar te zien. Het ochtend- en middagprogramma vindt plaats in Sportpark Marsdijk. Rond 11.30 uur zal het SWJK haar show aan jury en publiek tonen, en rond 16.30 uur zal Showband Marum voor de allereerste keer met ‘EnRICHment’ het wedstrijdveld betreden.

De zeven hoogst geklasseerde korpsen van het dagprogramma gaan door naar de avond. Mits geplaatst is Marum vanaf 19.00 uur nogmaals te zien op het Koopmansplein. Tijdens het avondprogramma zullen de Marumers dan proberen de titel ‘Nederlands Kampioen 2010’ in de wacht te slepen! Kom dus zaterdag 12 juni naar Assen voor een prachtige dag vol show & muziek!

Plaats een reactie