Nog geen reacties

Nog maar 2 weken…….

Nog maar 2 weken en dan is het eindelijk zover! Datgene waar we al zo lang, eigenlijk al het hele seizoen, naar uit kijken: het Wereld Muziek Concours op 13 juli 2013 te Kerkrade!

De voorbereidingen zijn in volle gang. De staff heeft op basis van de (jury)commentaren van Take One en het ODSC nog de nodige veranderingen in de show doorgevoerd en de laatste weken zullen onder andere worden gebruikt om hiermee vertrouwd te raken. Routine kweken is erg belangrijk om op het WMC een zo goed mogelijke show te kunnen presenteren.

De weersomstandigheden zijn dit seizoen vaak erg slecht tijdens de repetities, maar desalniettemin wordt er keihard gewerkt en zit is er de laatste weken zichtbaar een stijgende lijn in de repetities. En gezien de vele trainingsuren die ons nog te wachten staan, belooft dat nog wat voor het WMC!

Achter de schermen wordt er ook hard gewerkt. De WMC- commissie heeft alles inmiddels zo goed als rond. De kaarten zijn binnen en zullen de 13e een uur voor aanvang van de wedstrijden bij de hoofdingang van het Parkstad Limburg stadion aan de supporters worden uitgedeeld. Ook de slaaplocatie is geregeld, het Zinkviooltje in Epen is net als voorgaande edities de uitvalsbasis van Showband Marum. Op de aangrenzende camping zullen ook flink wat Marum-supporters gaan kamperen om het WMC-weekend mee te kunnen maken, geweldig leuk!

O20130629_164543p donderdagavond 11 juli vertrekt de band  al richting Epen om gezamenlijk naar het ongetwijfeld bijzondere moment toe te werken. Op vrijdag en zaterdagochtend zal er nog worden gerepeteerd om de puntjes op de “i” te zetten en om 17.15 uur zal “Queen, A Spanish Rhapsody” te zien en horen zijn in het WMC-stadion. Hier is het volledige programma van de mars-, marsparade- en showwedstrijden te downloaden.

Aangezien niet alle fans, familie en vrienden van Showband Marum meegaan naar Kerkrade, wordt er op woensdag 10  juli een uitzwaairepetitie georganiseerd in Marum. Vanaf 19.00 uur wordt er gerepeteerd waarbij toeschouwers uiteraard van harte welkom zijn. De definitieve planning volgt nog, maar waarschijnlijk zal vanaf 19.30 uur de koffie en thee klaarstaan, en zullen er tussen 20.00 en 20.30 uur enkele runs in uniform worden gepresenteerd aan het publiek.

Graag tot ziens op 10 juli tijdens de uitzwaairepetitie, of eerder al tijdens één van de overige repetities! Houd onze Twitter en Facebook in de gaten voor alle berichten rondom de voorbereidingen voor het WMC!

Plaats een reactie