Nog geen reacties

Morgen Open Dutch Showcorps Championships 2013

Morgen vindt de 15e editie van de Open Dutch Showcorps Championships (ODSC) in Assen plaats. Sportpark Marsdijk is traditiegetrouw het decor voor het middagprogramma, ’s avonds zal op het Koopmansplein de top van Nederland aantreden. Daarnaast heeft het ODSC vanwege de jubileumeditie in de middag een groots muziekspektakel in het centrum van Assen georganiseerd waar enkele bands uit de regio aan deelnemen.

Om zo goed mogelijk voor de dag te komen, repeteert Showband Marum vanaf 10.00 uur bij VV Leo in Loon. Toeschouwers zijn hier uiteraard van harte welkom om de vorderingen te aanschouwen. Om 16.00 uur is het showtime voor Showband Marum, de 15e keer dat we op het ODSC staan! Morgenmiddag zal “Queen, A Spanish Rhapsody” voor het eerst officieel worden beoordeeld door een juryteam. De afgelopen periode zijn er nog veel veranderingen doorgevoerd in de show, met name naar aanleiding van de “tips en tops” die het staffteam kreeg vanuit de WMC try-out “Take One” op 27 april j.l. Uiteraard zijn we erg benieuwd hoe dit allemaal in de smaak zal vallen. Niet alleen bij het ODSC-juryteam, maar uiteraard ook bij het publiek! Afhankelijk van de score in de middag, zal Showband Marum ’s avonds op het Koopmansplein te zien zijn in het avondprogramma.

Ook  SWJK Marum/Opende, zal in Assen aantreden. Om 10 uur zullen zij hun titel verdedigen met hun spiksplinternieuwe show “NL”. De show staat volledig in het teken van Nederlandse muziekproducties, welke door de instructie in een bijzonder jasje zijn gestoken. ODSC heeft de primeur van de show “NL” wat natuurlijk al spannend genoeg is voor iedereen. Daar komt ook nog eens bij dat SWJK dit jaar flink wat nieuwe leden heeft mogen verwelkomen, en het zal voor de jonge SWJK-ers dan ook een ontzettend spannende dag worden morgen!

De weersvoorspellingen zijn goed en het belooft dan met 38 deelnemende bands een prachtige dag te worden! Kom Showband Marum en SWJK vooral aanmoedigen en kom morgen naar Assen!! Klik hier voor het volledige wedstrijdprogramma en hier voor meer informatie over de locatie en toegangsprijzen.

945745_497703616949538_1180540246_n

Plaats een reactie