Nog geen reacties

Mooie prestaties 2Intens Cadets en A-Guard in Wijchen

Zaterdag 14 februari was het alweer zover, de tweede contest. Dit maal reisden we af naar Wijchen. Hier waren beide units nog nooit geweest, dus dat was best een beetje spannend!
De 2Intens Cadets hebben de ochtend voor de contest nog een paar uurtjes in Oldekerk getraind om alle puntjes op de i te zetten. Eenmaal klaar met trainen vertrokken ze (met enige vertraging) samen met de vloerploeg richting Marum om daar de rest op te pikken en door te reizen naar Wijchen. Na een reis van 2,5 uur kwamen ze aan in de sporthal. De cadets moesten zich vrijwel direct gaan klaarmaken voor hun optreden.
Om 15:44 uur was het dan zo ver, de 2Intens Cadets mochten hun show  ‘Sister Act’ weer aan het publiek laten zien. De show zag er erg goed uit en veel dingen gingen ook spatgelijk! Het enthousiasme van de meiden en heer straalden er van af. Toen de show afgelopen was, kwamen ze dan ook met een goed gevoel het veld af.
Om 18:00 uur was de retreat, met een mooie score van 70.05 waren de 2Intens Cadets 3e geworden!
 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
Om 18:45 begon de voorbereiding van de A-guard van 2Intens. De afgelopen 4 weken hebben ze hard gewerkt aan het verbeteren van hun show. Toen ze om 19:58 hun show ‘Let it go’ mochten laten zien, stond er dan ook een compleet andere show dan voorheen. Er werd een nette show gedraaid, met hier en daar nog een paar schoonheidsfoutjes. Om 21:45 begon de retreat voor de A-Class en de Open-Class. De meiden van 2Intens belandden met een score van 64.45 op de 8e plaats.
 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
Na een lange dag in Wijchen vertrok de bus om 22:30 richting Marum. Rond 00:45 kwam de bus aan in Marum en daarna reed hij door naar Oldekerk. Al met al hebben beide units van 2Intens een gezellige dag gehad!
Foto’s van deze dag zijn te vinden op de facebookpagina.
Op 28 februari doet de A guard van 2Intens mee aan Contest Almere. Wij hopen u daar te zien!
Verslag geschreven door Patricia van der Maar, lid van 2Intens A
 
 

Plaats een reactie