Nog geen reacties

Marum 5 mei in Drachten en Kampen


Showband Marum staat op bevrijdingsdag weer een druk programma te wachten. Tussen 12.00 en 14.00 uur loopt de band mee in de grote bevrijdingsparade in Drachten. Meteen daarna vertrekt de band naar Kampen voor deelname aan de bevrijdingstaptoe.

De parade in Drachten bestaat uit versierde wagens, oorlogsvoertuigen en muziekkorpsen. Bij de vorige editie, vijf jaar geleden, was Showband Marum ook al present. Destijds was het prachtig weer en het valt te hopen dat woensdag de Friesen weer met hun neus in de boter vallen. Klik hier voor de route van de parade en kom ook naar Drachten!

Een alternatief is een dagje Kampen met als afsluiter een mooie bevrijdingstaptoe op de sfeervolle Nieuwe Markt. Ook helemaal niet gek, zeker met deelnemers als het Kamper Trompetterkorps, hun junioren, Oranje IJsselmuiden, het Arnhems Trompetterkorps en natuurlijk Showband Marum. De markt is kleiner dan de standaard afmetingen van een showveld, dus het zal even aanpassen worden. Maar het spiksplinternieuwe programma ‘EnRICHment’ zal er niet minder mooi om zijn.

Hopelijk tot ziens op 5 mei!

Plaats een reactie