Nog geen reacties

Kom in oktober naar de open repetities voor 2013/2014!

De maand oktober zal ook dit jaar weer geheel in het teken staan van “open repetities”. Het huidige zomerseizoen is nog niet voorbij, maar staff en bestuur van Showband Marum zijn nu alweer druk bezig met de voorbereidingen voor seizoen 2013/2014. Lijkt het jou leuk om muziek maken te combineren met een visuele en fysieke uitdaging? Dan is Showband Marum net wat voor jou!

Na twee jaar lang met de Queen-show de taptoe- en wedstrijdvelden te hebben betreden, zal in het nieuwe seizoen een geheel nieuwe show worden ontwikkeld. De show wordt in geheel eigen beheer geschreven, wat maakt dat ervaring geen vereiste is. De partijen kunnen namelijk waar nodig altijd op individueel niveau worden aangepast!

Training Trianing

Zowel bij de blazers, slagwerkers als guards kan Showband Marum komend seizoen versterking gebruiken. We zijn vooral op zoek naar nieuwe leden voor de bassline, saxofonisten en zwaar koper (bariton, euphonium, contrabas). Desalniettemin is in andere secties natuurlijk altijd nog ruimte! Alle secties staan onder leiding van enthousiaste en kundige staffleden die het uiterste uit de groep willen halen.

Om iedereen kennis te laten maken met hoe het bij Showband Marum reilt en zeilt, zijn alle repetities in oktober “open repetities”.  Tijdens de muzikale repetities is er de mogelijkheid om (geheel vrijblijvend) mee te spelen op het instrument wat jij al speelt of altijd al eens hebt willen spelen. Als je zelf een (blaas)instrument hebt, neem deze dan vooral mee, maar wij zorgen ook zoveel mogelijk voor extra instrumenten. Naast de muzikale repetities kun je op vrijdag 25 oktober kijken hoe een showrepetitie eraan toegaat, dit ter voorbereiding op Taptoe Leek de dag erna. De open repetities zijn gericht op muzikanten, maar ook guardleden zijn deze avonden van harte welkom om kennis te maken met Showband Marum.

takeone_showband_marum_20130427_1249921892 takeone_showband_marum_20130427_1158966939

Aanmelden voor de open repetities is niet noodzakelijk maar wordt wel op prijs gesteld. Dit kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Dit is ook het mailadres waar je voor vragen terecht kunt.

Graag tot ziens in oktober!


httpv://www.youtube.com/watch?v=IY-KQw_0sgo
Klik hier om de promo-video op je smartphone of tablet te kunnen bekijken.

Vrijdag 4 oktober: muzikale repetitie (19.30-22.30 uur, Ons Centrum Marum)
Vrijdag 11 oktober: muzikale repetitie (19.30-22.30 uur, Ons Centrum Marum)
Vrijdag 18 oktober: muzikale repetitie (19.30-22.30 uur, Ons Centrum Marum)
Vrijdag 25 oktober: showrepetitie (19.00-22.30 uur, locatie volgt z.s.m.)

Plaats een reactie