Nog geen reacties

Kom aanstaande zaterdag naar Assen!

Aanstaande zaterdag zullen de Open Dutch Showcorps Championships 2011 plaatsvinden. Dit jaar met 11 deelnemers een kleinere editie dan voorgaande jaren maar de spanning zal er niet minder om zijn!

Rond 12.30 uur zal de jeugdband, SWJK Marum/Opende, het wedstrijdveld van Sportpark Marsdijk in Assen betreden en de jeugd zal met de nieuwe show ‘DANCE!’ proberen hun titel te verdedigen!

Rond 15.30 uur zal Showband Marum aantreden om Moz’Art aan het publiek en jury te tonen. Na de eerste DCN Contest zijn er naar aanleiding van de jurytapes de nodige aanpassingen in de show aangebracht en ook tijdens de komende repetities zal er nog veel worden gecleaned en bijgeschaafd! Rond 16.15 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden en het avondprogramma start om 19.00 uur op het Koopmansplein. ’s Avonds zal worden gestreden om de titel ‘Nederlands Kampioen 2011’. Zal het dan dit jaar lukken de beker weer eens mee naar Marum te krijgen???

Natuurlijk hopen we op zoveel mogelijk support op het ODSC! Dus kom aanstaande zaterdag overdag naar Sportpark Marsdijk, of  anders ’s avonds naar het Koopmansplein te Assen! Het programma vindt u hier.

U bent natuurlijk ook altijd welkom bij de repetities! SWJK repeteert morgenavond op de sportvelden in Opende, Showband Marum repeteert zowel donderdag- als vrijdagavond op de korfbalvelden in Noordwijk.

Plaats een reactie