Nog geen reacties

Gezocht: snarespeler!

Showband Marum is nog op zoek naar een of twee leden (m/v) voor de snareline. De huidige drummers verwachten een toegewijde collega die ook nog een beetje van gezelligheid houdt. De snareline van Marum wil zich binnen de vereniging ontwikkelen tot een van de sterkste secties. Maar niet alleen binnen Marum, want in de afgelopen jaren bewees de drumline, en dus ook de snareline, al tot de top van Nederland te behoren.
Je gaat les krijgen van Jelle Roeper, een bewezen conservatorium geschoolde slagwerkdocent met ervaring bij Rhythm Stars Sneek, Pasveerkorps Leeuwarden, NFPC Dokkum, Showband Marum en nog veel meer. Daarnaast verzorgt Bert ten Boer, oud lid van de line, sectierepetities. In deze repetities is aandacht voor techniek, timing en samenspel. Vervolgens wordt in de ensemblerepetities de muziek onder elkaar gezet.
Kun je een aardig partijtje drummen, lijkt het je leuk om je horizon te verbreden en heb je zin aan een uitdaging? Laat dan even een simpel berichtje achter bij ons, zodat we contact met je kunnen opnemen. Dit kan via [email protected] of telefonisch: 0594- 643830 of 06-53406833

Plaats een reactie