Nog geen reacties

Geslaagde try-out 2Xtreme/Intension

De kop is eraf, het winterguardseizoen is losgebarsten! Op 18 januari 2014 hebben de colorguardgroepen van Showband Concordia (Dynamix) uit Zevenhuizen, Showband Noordenveld (N-motion) uit Roden en Showkorps D.I.N.D.U.A. en Showband Marum ( 2Xtreme/Intension) een gezamelijke try-out gegeven. 

De dag begon voor alle groepen van 2Xtreme/Intension met een uur trainen in de Lindenborg in Leek. Na een uur hard trainen werd er snel even een broodje gegeten en kon het haar worden gedaan. De spanning liep voor iedereen op, hoeveel publiek zou er komen? Zou de show goed gaan? Allemaal vragen die later op de avond beantwoord zouden worden. Nadat iedereen rond een uur of 7 het haar en make-up klaar hadden en de eerste leden al in uniform klaar stonden, zijn we gezamenlijk naar de Topsporthal in Leek vertrokken.

Het publiek stroomde al aardig binnen, de laatste handelingen werden verricht aan ons uiterlijk en kledij en om 20:00 begonnen we met een gezamenlijke warming-up onder leiding van Yvonne Huizing.

De N-motion Cadets mochten het spits afbijten. Daarna waren de 15 meiden van 2Xtreme/Intension Cadets aan de beurt. Met hun show genaamd “Life like a bear” lieten ze ons het verhaal zien van de prachtige film Brother Bear. De meiden hebben een hele goede show laten zien, dit belooft wat voor de contesten! 

Net voor de pauze waren de de Juniors van 2Xtreme/Intension aan de beurt, met hun show genaamd “Together we are strong”. In deze show vertellen de meiden dat je samen sterker staat dan alleen. Deze show laat uitermate goed zien dat door de samenwerking van Intension Marum en 2Xtreme Oldekerk, deze groepen elkaar sterker hebben gemaakt.

Net na de pauze was de A guard van 2Xtreme/Intension aan de beurt. De groep vertelt het verhaal over de liefde tussen jonge mensen die naarmate het leven vordert sterker of zwakker wordt. Zit de schoonheid aan de buiten of binnenkant? Met de show genaamd “Beauty trough the Eye of the Beholder” werd het publiek in de Topsporthal meegesleept in dit prachtige verhaal.

 Met deze zeer geslaagde try-out is de toon gezet voor wat ongetwijfeld een prachtig winterguardseizoen zal worden! We zijn blij dat de samenwerking met 2Xtreme ervoor heeft gezorgd dat we “onze meiden” toch weer kunnen zien stralen in de winterguardcompetitie!

Verslag geschreven door Marieke Oosterhuis, lid van (2Xtreme/)Intension A. 

Plaats een reactie