Nog geen reacties

Franeker 14 maart:’It’s a Showday!

Zaterdagochtend: de wekker gaat en met de ogen nog half open slinger je Facebook aan. Met een korte blik op je tijdlijn zie je al snel: It’s a showday! Voor de tweede maal dit seizoen reizen we af naar het mooie Friesland en wordt de stad Franeker aangedaan. Een contest voor zowel de 2Intens Cadets als 2Intens A. Uiteraard is de vloerploeg deze dag aanwezig voor het leggen van een groot aantal vloertjes.
Om 13:27 uur mogen de 2Intens Cadets aantreden. De afgelopen weken is de show iets aangepast, om richting de finals nog beter voor de dag te komen. Het plezier straalt er vanaf en het publiek blijft deze swingende show waarderen. Met een score van 70.59 blijven de 2Intens Cadets een constante factor in de Cadet Class.
In de avond is het de beurt aan de A-Class. 2Intens A mag om 20:20 uur aantreden. Er wordt een nette show neergezet en het is tot nu toe het beste optreden dit seizoen. De leden gaan met een goed gevoel naar de retreat. Er wordt een score van 65.39 behaald en is een mooie verbetering ten opzichte van de CGN contest in Wijchen.
Met deze mooie resultaten op zak, reizen we over twee weken vol goede moed naar de finals in Eindhoven.
 

 

 
 
 

Plaats een reactie