Nog geen reacties

Fijne feestdagen!

Sinds vorig jaar treedt Showband Marum tijdens de kerstperiode op met het kerstensemble. Dit ensemble bestaat uit de leden van Bigband&Zo en Showband Marum. Ook dit jaar stonden er weer een aantal mooie optredens op het programma in de week voorafgaand aan kerst.

De eerste was afgelopen donderdag tijdens het kerstfeest op basisschool de Springplank. Rond vijf uur ’s middags verzamelden diverse leden bij de school. Even later stonden verwelkomden we de ouders die hun kinderen na het kerstfeest weer op kwamen halen onder het genot van een hapje, drankje en kerstmuziek.

Zondagmiddag trad het kerstensemble op in het winkelcentrum van Roden. Om één uur verzamelden we ons in het ‘Wapen van Drenthe’, waar we ons mochten omkleden in de inmiddels bekende Charles Dickens kleding. Even laten gingen we het centrum in waar we op diverse plaatsen onze kerstnummers ten gehore brachten. Rond een uur of drie pauzeerden we even, waarna we weer doorgingen tot vijf uur. De muziek en kledij leverden zeer positieve reacties op.

Voor Showband Marum zit het seizoen 2012 er nu dan echt op. De band gaat zich nu richten op het komende WMC jaar en de Intension groepen werken hard aan de wintershows.

Graag nodigen we u uit voor het nieuwjaarsconcert en de try-out van onze Intension groepen op zondag 6 januari 2013. De deuren van Sportcentrum De Holten  gaan open om 15.00 uur en we zullen starten om 15.30 uur. Aansluitend is er uiteraard de gelegenheid om te proosten op het nieuwe jaar.

Showband Marum wenst u fijne feestdagen en een gelukkig, muzikaal 2013!

 

 

Plaats een reactie