Nog geen reacties

Een goed begin in Drachten!

Zaterdag 25 januari was het dan eindelijk zover, de eerste contest voor alle groepen van ²Xtreme/Intension! Een hele spannende dag! Maar ook de eerste contest waar ²Xtreme en Intension geen concurrenten meer zijn. Dit alles heeft een prachtige, sterke, samenwerkende groep opgeleverd.

De Cadets van ²Xtreme /Intension mochten het spits afbijten met hun show “Life like a bear”. Deze show gaat over drie indiaanse broers waarvan de oudste het gevecht verloren heeft van een beer. De jongste broer zoekt wraak en krijgt hierbij hulp vanuit onverwachte hoek. De zestien dames hebben in Drachten een prachtig programma afgeleverd, waar ze heel trots op mogen zijn. Met mooie jurkjes en een heel mooi eind blok met fel roze vlaggen. De dames eindigden op een 12e plaats met 67.26 punten. Super dames!

Even later was het de beurt aan de Juniors. Zij presenteren dit jaar een show met de titel “Together we are strong”. En dat hebben ze bewezen. De meiden waren heel goed bezig met de show en toen plotseling de muziek uitviel. Maar ze gingen door, met steun van het publiek. Nadat de Juniors hun show zonder muziek hadden afgemaakt, werd besloten dat ze hem nog een keer mochten laten zien. Helemaal uitgeput kwamen ze van het veld af. Maar iedereen had heel veel respect voor ze, fantastisch hoe zij hebben doorgezet! De meiden eindigden op een 5e plaats met 55.19 punten.

‘s Avonds was het de beurt aan ²Xtreme/Intension A. Met hun prachtige kapsels, zoals CGN het noemde op de site, heeft de groep een goede eerste show neergezet in Drachten. De show “Beauty through the Eye of the Beholder” werd goed ontvangen door het publiek. Dit alles zorgde voor een mooie 5de plek met 62.32 punten.

De samenwerking heeft niet alleen drie sterke groepen opgeleverd maar ook twee sterke vloerploegen. De mannen en vrouwen hebben goed hun best gedaan en mochten maar liefst veertien vloertjes leggen zaterdag, waar natuurlijk veel groepen heel blij mee waren. Dus daarom morgen wij de vloerploeg zeker niet vergeten.

We mogen met z’n allen terug kijken op een zeer geslaagde dag! Dit belooft nog veel goeds voor dit seizoen. Over twee weken reizen we af naar Aalsmeer, waar ²Xtreme/Intension A weer kan worden aangemoedigd!

 Verslag geschreven door Welmoed van Dijk, lid van (2Xtreme/)Intension A. 

Int7

Plaats een reactie