Nog geen reacties

Bonnenboekjes-actie een groot succes!

Er liggen vele euro’s korting te wachten op inwoners van de gemeente Marum en dat laat men zich geen twee keer zeggen. Tijdens de eerste verkoopavond van de bonnenboekjes-actie was er zoveel vraag naar de boekjes, dat de vrijwilligers van Showband Marum niet door alle wijken konden komen. Daarom is er een tweede avond ingepland om ook in de laatste wijken de boekjes te verkopen. Deze is ondertussen ook geweest en daarmee is de eerste fase van de actie beëindigd.

De bonnenboekjes bevatten kortingsbonnen voor zeer uiteenlopende producten en kunnen bij vele winkeliers in Marum worden ingewisseld. Dit jaar is het aanbod flink gegroeid ten opzichte van vorige jaren. Er zijn bonnen waarmee u kunt besparen op de dagelijkse boodschappen, maar ook bonnen waarmee u flink kunt besparen op die ene grote aankoop waar u al een tijdje aan zit te denken. De totale korting kan oplopen tot vele tientallen euro’s, maar een bonnenboekje kost maar € 5,-.

Na de verkoopfase is het tijd voor de tweede fase van de actie: het innen van uw kortingen! De bonnen zijn gedurende de hele maand oktober geldig. Mochten we u onverhoops toch hebben gemist aan de deur of u woont niet in Marum en u wilt toch graag bonnenboekjes aanschaffen, dan kan dat. Misschien wilt u zelfs wel extra boekjes aanschaffen. Ook dat kan. Gedurende de maanden september en oktober zijn de bonnenboekjes nog verkrijgbaar bij Let’s Shop, Bijoux en Sfeer en de Primera.

Wij wensen u veel plezier in oktober als u uw slag slaat!

Plaats een reactie