Nog geen reacties

Bloemencorso Eelde

De vakantie is voorbij! We hebben er alweer enkele repetities op zitten en ook het eerste optreden hebben we inmiddels achter de rug. Afgelopen zaterdag mochten we namelijk optreden tijdens Bloemencorso Eelde; een erg mooi corso met veel deelnemende corsowagens en korpsen.

Rond 14.00 uur vertrokken we samen met DOS Ulrum vanaf de omkleedlocatie naar het startpunt van het corso. Gaaf, om met zo’n grote groep gezamenlijke nummers te kunnen spelen! Om 14.30 uur startte de optocht en vrij snel kon ook Showband Marum aansluiten. Met een prachtige wagen vol vlinders voor ons, en veel publiek aan weerszijden van ons beloofde dit een mooi optreden te worden!

Maar klagen we alsmaar over een slechte zomer, het weer tijdens dit eerste optreden na de zomervakantie was dan weer het andere uiterste. Het was namelijk een ontzettend warme dag… Het was dus zweten en doorbijten geblazen voor de leden, maar uiteindelijk heeft iedereen zich er goed doorheen geslagen en hebben we na twee rondes door Eelde toch maar zonder uitvallers het eindpunt weten te bereiken! Een topprestatie! Bekijk hier de samenvatting van het corso van RTV Drenthe (vanaf 23.25 min. Showband Marum).

Het mag wel duidelijk zijn, het naseizoen is begonnen! En we hebben nog enkele optredens in het vooruitzicht: zaterdag 10 september zijn we te zien in Uithuizen, een week later bij de Abel Tasman Struuntocht in Lutjegast en de week daarop zullen we afreizen naar Kerkrade voor de Drumcorps Europe Championships!

httpv://www.youtube.com/watch?v=PHc2nCEdxuM
Showband Marum & Showband DOS Ulrum spelen Rhythm Madness.

Plaats een reactie