Nog geen reacties

Bigband & Zo geeft eerste concert

Zaterdag 10 mei aanstaande zal Bigband & Zo haar eerste concert geven in het Baron Theater in Opende. Het concert heeft als thema “On Broadway” meegekregen. Nummers als ‘A String of Pearls’ en ‘Fly me to the moon’, zullen hierbij de revue passeren.

Bigband & Zo is in 2012 opgericht op initiatief van een aantal oud-leden van Showband Marum. Nadat ze gestopt waren bij de showband, wilden ze toch graag muziek blijven maken in een gezellige en ontspannen sfeer. Sinds vorig jaar staat de band onder leiding van dirigent Hans Jonker en is de band enorm gegroeid. Tijdens Cultura Marum werd voor het eerst opgetreden voor publiek en de reacties waren zeer lovend.

De band kan worden omschreven als een showorkest, een bigband met grotere bezetting. Zo is er in Bigband & Zo ook plaats voor klarinettisten en fluiten. Bigband & Zo is nog op zoek naar nieuwe leden, met name in het zwaar koper en de klarinet sectie. De repetities van de bigband zijn drie keer in de maand op woensdagavond in Ons Centrum in Marum. U bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Kaarten voor het concert kosten 3 euro. Deze kunt u vooraf bestellen door een mail te sturen naar  [email protected]. Tevens zijn er kaarten te verkrijgen voorafgaand aan het concert aan de kassa van het Baron Theater. De deuren gaan open om 19:00 uur en het concert zelf begint om 19:30 uur.

Flyer On Broadway Bigband & Zo

Plaats een reactie