Nog geen reacties

Bestuurswisseling bij Showband Marum

Showband Marum heeft afgelopen week een behoorlijke bestuurswisseling ondergaan. Tijdens de Algemene Ledenvergadering traden voorzitter Piet van Houten en secretaris Niels Heijne af. Het bestuur werd bij de vergadering aangevuld tot een aantal van tien. Goke Postmus, al jaren trouw lid, nam de voorzittershamer over van Piet van Houten.

Piet van Houten en Niels Heijne hebben de afgelopen jaren op bevlogen wijze invulling gegeven aan hun bestuurstaken. Veel energie ging zitten in de realisatie van het nieuwe clubgebouw en het opnieuw inrichten van organisatiestructuren.. Door persoonlijke omstandigheden én het aftreden van Piet en Niels, kwam het aantal bestuursleden onder het vereiste minimum. Aanvulling was gewenst.

De verschillende bestuursleden hebben allemaal hun eigen portefeuilles. Showband Marum is uitgegroeid tot een grote vereniging die veel meer omvat dan alleen de Showband. Er is veel aandacht voor jeugdopleiding, de Intension-groepen en het ‘seniorenorkest’ M3. Showband Marum heeft in de afgelopen jaren een flinke verjonging doorgemaakt en is daarmee klaar voor de toekomst.

De vereniging wil Piet en Niels nogmaals ontzettend bedanken voor de enorme inzet die ze de laatste jaren hebben getoond. Piet zal zich in de toekomst bezig blijven houden met de realisatie van een eigen clubgebouw en Niels zal zich als spelend lid blijven inzetten voor de vereniging.

Plaats een reactie