Tegenwoordig doet iedereen er alles aan om er zolang mogelijk jong uit te blijven zien. Met dit programma willen de leden van United je meegeven dat ouder worden niets te maken heeft met hoe je er uit ziet, maar met hoe jij je van binnen voelt. Alles wat we meemaken in ons leven maakt wie we zijn. Dit kunnen de moeilijke momenten zijn, zoals het verliezen van een dierbare, niet helemaal gelukkig zijn met de studie die je volgt of de baan waarin je al jaren vastzit. Als mens word je daar rijker van, rijk aan ervaring en met deze ervaring kun je een volgende stap veel bewuster maken. Focus je op de leuke en dierbare momenten in het leven zoals de onmiskenbare band met je familie, vrienden die altijd voor je klaar staan en wellicht de liefde van je leven en merk dat je gelukkiger bent en meer uit je leven kunt halen. Geluk zit van binnen en niet aan hoe mooi iemand is aan de buitenkant.

Op het nummer ‘Youth’ van de Londense rockband Daughter presenteert United Northern Winterguard dit jaar hun programma ‘Forever Young’

De leden van United krijgen ontzettend veel energie van hun favoriete sport en kunnen niet wachten om je hun show ‘Forever Young’ te laten zien.