Dit jaar bestaat de vereniging Showband Marum 65 jaar en dat gaan we vieren! Op zaterdag 17 juni organiseren we een reünie. Deze vindt plaats bij Ons Centrum en de spreekwoordelijke deuren zijn geopend vanaf 15:00 uur. Tijdens de reünie hebben we een muzikaal blok, waarin we onder andere een speciaal geschreven stuk met de naam ‘Marums Kwartiertje’ ten gehore zullen brengen. Dit stuk is een medley met muziek uit 65 jaar Showband Marum en wordt gespeeld door oud-leden en huidige leden van de showband. Een gezellige reünie-groep van guardleden en majorettes heeft op verschillende muziekstukken werk ingestudeerd en er is een optreden van de Intension Cadets. Het beloofd een gezellige middag en avond te worden!

Het muzikale blok begint om 16:30 uur en we nodigen graag iedereen uit te komen kijken en luisteren. Aansluitend zetten we aan het begin van de avond de barbecues aan. Voor de deelname aan de barbecue vragen we een eigen bijdrage van € 15,-. We vragen je dit contant of middels de QR code te betalen tijdens de reünie (ter plaatse), hiervoor hebben we een plekje ingericht. Je krijgt van ons dan ook twee consumptiemunten.

In de avond staat een pubquiz op het programma, georganiseerd door Mc Sa Welli. Na een succesvolle online editie in de corona-tijd, gaan de mannen nu voor een live editie!

Wil je je nog aanmelden, dat kan nog zeker! Gebruik hiervoor het aanmeldformulier.

Verzoek! Ken je (oud) leden die niet actief zijn social media? Breng het onder de aandacht!