2018 is het jaar waarin de vereniging Showband Marum 60 jaar bestaat. Wat is er veel gebeurd in die jaren. We hebben honderden prachtige optredens mogen verzorgen in binnen- en buitenland, deelgenomen aan vele wedstrijden en daar mooie resultaten mogen behalen.

Dit jaar bestaan we 60 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Je bent van harte uitgenodigd om gezamenlijk 60 jaar Showband Marum te vieren tijdens een reünie op zaterdag 15 september in Ons Centrum.

We openen de deuren van Ons Centrum om 16:00 uur en starten het programma om 16:30 uur. Naast onder andere muzikale optredens optredens van de leerlingen, Bigband & Zo en de showband willen we graag met jullie de barbecue aansteken. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen we herinneringen ophalen van bijvoorbeeld de WMC deelnames en de vele optredens in binnen- en buitenland.

Ben je lid of oud-lid van Showband Marum? Dan horen we graag of je aanwezig bent bij de reünie op 15 september 2018. Je kan je opgeven door het opgaveformulier in te vullen. Voor deelname aan de barbecue vragen we een bijdrage van € 10,00 per persoon. Dat is inclusief twee consumpties (bier/wijn/fris). Als er speciale wensen zijn voor de barbecue dan vernemen we dat graag. Opgave voor de barbecue kan tot en met 9 september.

Uiteraard willen we zoveel mogelijk mensen de kans geven om aanwezig te zijn. Ken je iemand, wellicht uit een ver verleden, die hiervan op de hoogte moet zijn? Laat het ons weten door te mailen naar [email protected].

We zien je graag op 15 september!

Blijf ons volgen via onze website, sociale media en nieuwsbrief. En wist je dat we een speciale Facebookgroep hebben voor de reünie?

Heb je iets dat je met ons wilt delen? Bijvoorbeeld afbeeldingen, videobeelden, teksten, rondoms of iets anders, neem dan contact met ons op! Dat kan het makkelijkste door te mailen naar [email protected]

60 jaar Showband Marum