Nog geen reacties

Zondag 9 januari: Try Out van Intension!

Over nog maar ongeveer drie weken barst het winterguardseizoen 2011 los!! Alle groepen van Intension werken iedere week keihard aan hun programma om meteen al tijdens de eerste contest zo goed mogelijk voor de dag te komen!

Intension A zal op 15 januari tijdens Contest Drachten voor het eerst met ‘Earth’ de wedstrijdvloer betreden. Na een succesvol camp zijn de leden en staff erg tevreden met de geboekte vooruitgang. Ook Intension Junior doet mee aan Contest Drachten en ook zij liggen goed op schema, er wordt door de meiden erg hard gewerkt aan hun uitdagende show ‘You’! De jongste groep, de Intension Cadets, heeft nog wat meer tijd. De Cadets zullen met ‘Get On Stage’ op 12 februari in Leeuwarden voor het eerst aan een contest meedoen maar ook hun show belooft iets moois te worden!

Ter voorbereiding op de eerste contest, en natuurlijk om familie, vrienden en collega’s de shows te kunnen laten zien, organiseert Intension op zondag 9 januari een Try Out in Marum.

Iedereen is vanaf 17.30 uur van harte welkom in Sporthal De Holten te Marum om de presentatie van de shows van 2011 bij te wonen! Het programma begint om 18.00 uur en zowel Intension Cadets, Junior & A zullen tijdens deze Try Out tweemaal hun show aan het publiek tonen. Entree is gratis en tijdens het programma zal er ook een verloting zijn met mooie prijzen!

Graag tot ziens op 9 januari! Leden en staff van Intension hopen op uw komst!!

 

Plaats een reactie