Nog geen reacties

Zaterdag: WGI European Regional!

Het winterguardseizoen vliegt voorbij… Aanstaande zaterdag staat alweer de WGI European Regional in Almere op het programma. Met 39 colorguards, 8 Indoor Percussion units én een top-panel van internationale juryleden belooft dit een prachtig evenement te worden.

De dag begint vroeg met het Indoor Percussion geweld. “Onze” leden van European X zullen om 11.00 uur aantreden tijdens de Marchin Independent Open Prelims waarna om 11.25 uur de colorguards de wedstrijdvloer zullen overnemen.

Om 13.15 uur is het de beurt aan Intension in de prelims van de Independent Open Class. Intension doet mee in de Independent Open Class, evenals The Pride Open. WGI kent een ander juringssysteem dan CGN, vandaar de andere benamingen en indelingen van de verschillende klasses. Zo zal Intension Junior in Almere deelnemen in de Independent Regional A Class. Deze klasse heeft geen prelims, dus om 14.58 uur zullen de Juniors meteen het onderste uit de kan moeten halen in hun Finals-show.

Het avondprogramma begint 0m 18.30 uur. Er wordt gestart met de Finals-optredens van de percussion groepen, waarna de top uit de Independent A-, Open- en World Class in Finals zullen strijden om de winst. De tijden zijn afhankelijk van de ranking tijdens prelims.

Met de creme de la creme op het gebied van deelnemers en jury kun je deze dag niet missen, dus kom zaterdag naar Topsportcentrum Almere!

WGI European Regional
Topsportcentrum Almere
Pierre de Coubertinlaan 7
1362 LA Almere (Poort)
Tickets: €17,-
Aanvang contest: 10.00 uur
Kijk voor meer informatie op www.colorguard.org/nl

Plaats een reactie