Nog geen reacties

Zaterdag “thuiswedstrijd” in Drachten!

Komende zaterdag staat dé “thuiswedstrijd” voor Intension op het programma: Contest Drachten. Een contest dichtbij huis, alle units van Intension doen mee, en het is ook nog eens de laatste reguliere contest van dit winterguardseizoen. Reden genoeg voor iedereen om zaterdag naar Sportcentrum Drachten te komen dus!

Onze jongste colorguard-telgen, de Intension Cadets, zullen om 14.14 uur het spits afbijten. Dit zal de allerlaatste keer zijn dat “Er was eens…” op de wedstrijdvloer is te zien, want de Cadets zullen niet aan de CGN Championships in Eindhoven deelnemen.

Intension Junior doet het ontzettend goed dit seizoen, afgelopen zaterdag behaalden zij een prachtige 6e plaats in het sterke deelnemersveld van de WGI competitie. In Drachten zullen ze om 15.57 hun show “Contrast” tonen aan hun familie, vrienden & jury. Er is keihard getraind de afgelopen week dus we verwachten weer een flinke stijging van puntenaantal!

De klassering van European X is op dit moment niet helemaal wat we er van hadden gehoopt, maar in Drachten zullen zij aanwezig zijn om om 18.20 uur voor het nodige percussion-geweld te zorgen! Helaas zijn ze in Drachten de enige deelnemers in de Marching Open Class, maar met vrijwel de hele groep leden uit het noorden zal European X  hoe dan het onderste uit de kan halen om voor “eigen” publiek te zorgen dat “Jump.. Bounce.. Boing..!” goed uit de verf komt!

Intension maakt een fantastisch seizoen door, dat is inmiddels al wel duidelijk. Ook op de WGI Finals in Almere wisten ze zich goed staande te houden in de Open Class en nu is het een kwestie van cleanen en perfectioneren… En dat wordt volop gedaan, want wat zou het toch fantastisch zijn dat de vlag over 2 weken in de bus mee kan naar Marum! Maar.. first things first, op Contest Drachten zullen we gaan zien hoe Intension er voor staat en of zij hun koppositie weten te behouden. Om 20.18 uur zal Intension als 3e in de Open Class op de vloer verschijnen, want naast The Pride A heeft nu ook Passie A zich in de Open Class weten te nestelen. “The Unexpected Day” is een show die indruk maakt op publiek en jury, dus mis het niet en zorg ervoor dat je zaterdagavond op de tribune zit!!

Contest Drachten
Sportcentrum Splitting
Splitting 65
9202 LD Drachten
Tickets: €13.50
Kassa open: 13.30 uur
Kijk hier voor het programma en meer informatie!


Hier een voorproefje wat u kunt verwachten a.s. zaterdag:

httpv://www.youtube.com/watch?v=vxMweL3pmZg&feature=share
Intension Cadets (Contest Drachten I)

httpv://www.youtube.com/watch?v=kLbqJMBaTgw&feature=player_embedded
Intension Junior (WGI European Regional Almere)

httpv://youtu.be/7g_5UdX2wZw
European X (WGI European Regional Almere)

httpv://www.youtube.com/watch?v=nfp9yJpRF_s&feature=player_embedded
Intension (Contest Wageningen)

Plaats een reactie