Nog geen reacties

Zaterdag: slagwerkclinic van David Oriente

Aanstaande zaterdag zal de Amerikaan David Oriente een clinic verzorgen bij de drumline van Showband Marum. David is voormalig lid van de indoor percussion unit Rhythm X (zie foto) en het DCI corps Blue Stars, en heeft in 2009 de Individuals & Ensembles gewonnen. Tegenwoordig is hij instructeur en clinician in Amerika. Begin dit jaar is David afgereisd naar Nederland om deel uit te maken van de snareline van European X, waarmee hij afgelopen zaterdag tijdens de CGN Finals een zeer verdienstelijke 2e plaats heeft behaald.

Gepassioneerd als hij is, wil David de kennis die hij tijdens zijn carrière heeft opgedaan graag delen en slagwerkers inspireren. Aanstaande zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur zal hij gaan werken met de drumline van Showband Marum. Er zullen veel technische zaken de revue passeren maar ook zal hij met de showmuziek van “Rapsodia Real” aan de slag gaan.

Iedereen is van harte welkom om zaterdag een kijkje te komen nemen! Meespelen is helaas niet mogelijk, maar ook vanaf de zijlijn is de clinic ongetwijfeld zeer leerzaam!

Vanaf 10 uur staat de koffie klaar in de achterste zaal Ons Centrum, Kruisweg 30/32 te Marum. Toegang is gratis.

Plaats een reactie