Nog geen reacties

Zaterdag: Contest Wageningen!

Na een “contest-vrij” weekend voor Intension staat er aanstaande zaterdag alweer een CGN contest op het programma. Dit keer zullen we met een bus vol leden en fans afreizen naar Wageningen. Het belooft een prachtige contest te worden met maarliefst 40 deelnemers!

De contest begint om 14.00 uur en om 14.14 uur is het al de beurt aan de Intension Cadets om voor de 2e keer dit seizoen met “Er was eens….” de wedstrijdvloer te betreden. Op Contest Drachten ging het al hartstikke goed, toen werden ze met 61.30 punten 10e. In de tussentijd hebben de jonge meiden weer vol enthousiasme hard gewerkt aan hun show, dus we zijn erg benieuwd hoe ze het zaterdag zullen doen!

Om 15.53 is het showtime voor Intension Junior. Hun show “Contrast” is de vorige keer erg goed ontvangen bij jury en publiek, wat een volwassen show hebben ze toch! Ook de Juniors hebben weer heel wat uren in de gymzaal doorgebracht. In Drachten werden ze zeer verdienstelijk  5e met 76.70 punten, en wie weet kruipen ze zaterdag wel weer wat omhoog in de ranking!

Op Contest Wageningen is voor elk wat wils, want ook de Indoor Percussion units gaan er de strijd aan. Marum is ook dit jaar niet alleen vertegenwoordigd bij de winterguard, maar ook bij de Indoor Percussion unit zijn enkele leden van Showband Marum te zien. Om 18.10 uur is de primeur van hun “Jump… Bounce… Boing…!”.

Na het percussion geweld zal Intension om 20.29 uur proberen om met “The Unexpected Day” de zaal opnieuw stil te krijgen…  Twee weken geleden werd Intension 1e in de Open Class met 71.20 punten, maar de strijd is nog niet gestreden… Het seizoen kan nu al niet meer stuk, maar uiteraard traint de groep ontzettend hard om alleen maar beter te worden en de show nóg mooier te maken.

CGN Contest Wageningen
Sporthal de Vlinder
Hollandseweg 7
6707 KN Wageningen
Tickets: €13,50
Kijk voor meer info op www.colorguard.org

Plaats een reactie