Nog geen reacties

Zaterdag Contest Leeuwarden!

Aanstaande zaterdag zal Contest Leeuwarden plaatsvinden, de laatste contest in het noorden en de laatste contest voor Intension voor de CGN Finals in Eindhoven. Tot noch toe is het een erg goed seizoen voor Intension A. Ze doen mee in de top van de A-class en de groep is misschien wel hechter en sterker dan ooit.

Gelukkig zijn alle meiden weer opgeknapt na het ‘Intension Virus’. Tijdens WGI Drachten waren veel leden ziek, drie van de veertien leden konden niet meedoen en een aantal meiden draaide zelfs ziek de show. Desondanks werd er toen een topprestatie geleverd. Helaas bleek het een hardnekkig virus want inmiddels zijn vrijwel alle leden, ook nog na de contest, ziek geweest. Gelukkig is iedereen weer opgeknapt en er wordt weer hard gewerkt aan ‘Idiosyncratic’.  De meiden zijn er na deze kleine tegenslag uiteraard des te meer op gebrand om gezond én compleet in Leeuwarden een prachtige show te laten zien.

Ook Intension Junior en de Intension Cadets zullen in Leeuwarden te zien zijn. Intension Junior behaalde een geweldige derde plaats tijdens WGI en zit dus nog volop in de strijd van de Junior Class. De Intension Cadets zullen niet meedoen in Eindhoven en dus is Contest Leeuwarden de laatste mogelijkheid om Intension’s jongste dames te zien en aan te moedigen!

Komt allen!


CGN Contest Leeuwarden
13 maart 2010
Sporthal Kalverdijkje, Kalverdijkje 77a, 8924 JJ Leeuwarden
Aanvang:12.30uur
Intension Cadets: 13.12 uur
Intension Junior: 14.43 uur
Intension A: 20.45 uur
Plaats een reactie