Nog geen reacties

Wij presenteren: United!

Met trots presenteren we in samenwerking met Showkorps D.I.N.D.U.A. Oldekerk en Muziekvereniging Noordenveld de nieuwe winterguardgroep United – Northern Winterguard. De voormalige A-class groepen van Intension, ²Xtreme en N-Motion hebben dit jaar de handen ineen geslagen en gaan gezamenlijk de uitdaging aan op de wedstrijdvloer. Tweeëntwintig meiden zijn inmiddels enthousiast gestart aan de trainingen en presenteren jullie dit jaar de show ‘Universe’.

In Universe neemt United je mee naar het heelal en maken ze een reis door het universum. Daar is het donker en stil. De groep laat zien dat het een eenzame plek kan zijn waar je je eigen plekje moet zien te vinden. Langzamerhand ontvouwt het universum zich als een plek waar vallende sterren zijn, mooie geluiden en prachtige kleuren.

De muziek van de show Universe bestaat uit ‘The earth prelude’ van Ludovico Einaudi, ‘The sound of silence’ van Nouela en ‘Unlock the mind’ van Samuel Karl Bohn. De instructie van deze nieuwe groep bestaat uit Martje-Maaike Bijker, Yvonne Huizing, Anniek Boersma, Marian Kooistra, René Haitsma, Jessica Dermois en Christy de Vries.

Benieuwd wat deze groep gaat brengen? We nodigen je graag uit voor de try-out op 10 januari 2016. Deze vindt plaats in de Topsporthal Leek en start om 16.00 uur. De deuren gaan open op 15.30 uur.

Plaats een reactie