Nog geen reacties

WGI Contest Amsterdam (Almere)

Na een, voor 2Intens A korte periode van hard trainen en werken aan verbeterpunten, was het zaterdag 28 februari tijd voor contest Almere. Een contest dat voor de gezamenlijke vloerploeg al vroeg begon. Om 9.30 uur mochten zij al de eerste vloer neerleggen, voor het onderdeel Indoor Percussion. Ondanks dat het vroeg op was, werd er gelijk een strakke vloer neergelegd. Iets waar onze vloerploeg natuurlijk om bekend staat.
Nadat de vloerploeg de eerste vloeren hadden gelegd, arriveerden de dames van 2Intens A. Zij mochten om 13.18 aantreden met hun show: “Laat je gaan!”. De derde keer dat de dames zich mochten laten zien met deze show op een contest. Dat er nog steeds hard getraind wordt was duidelijk te merken. De groep en show ontwikkeld zich nog volop. Dit alles maakte ons nieuwsgierig naar de punten. Ditmaal kwam er een score van 56.59 punten, niet genoeg voor deelname aan het avondprogramma. De veranderingen zijn zichtbaar.
De middag werd afgesloten met de Cadets. Dit maal zonder onze Cadets. Zij slaan een contest over en maken zich op voor contest Franeker, waar ze ontgetwijfeld weer zullen staan te schitteren. Het avondprogramma ging helaas van start zonder 2Intens A op het programma. De vloerploeg mocht nog wel een aantal keer aan de bak.
Inmiddels is het maart en dat betekent dat wij ons kunnen opmaken voor de laatste contest in Franeker gevolgd door de finals in Eindhoven. Tijdens contest Franeker (14 maart) is iedereen weer van de partij: de Cadets, 2Intens A en natuurlijk de vloerploeg.
Hopelijk bent u ook van de partij om ons aan te moedigen! Tot contest Franeker!
Bekijk hier de fotoreportage gemaakt door J.H. van der Molen Fotografie.

Plaats een reactie