Nog geen reacties

Wegens succes extra open repetities bij Intension!

Wegens het succes van de open repetities bij Intension afgelopen maandag 2 juli, is er besloten om voor de zomerstop nog een extra open avond te organiseren. Iedereen is aanstaande maandag 9 juli van harte welkom om een kijkje te nemen in de keuken van Intension!

Veel geïnteresseerden kwamen afgelopen maandag naar Marum om mee te trainen met de huidige Nederlands Kampioen in de Open Class, Intension Open. Ondanks, of misschien juist wel door de successen de afgelopen jaren, is de groep zich nog steeds volop aan het ontwikkelen. Daarom is Intension ook altijd op zoek naar nieuwe leden. Intension Open doet in het winterseizoen mee met het wedstrijdcircuit van Colorguard Nederland (CGN) en is in de zomer onderdeel van Showband Marum. Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom om mee te trainen. Ervaring op het gebied van winterguard is geen vereiste. De open repetitie vindt maandag 9 juli plaats van 20.00 – 22.00 uur in de gymzaal aan de Sportlaan 2 te Marum.

Ook Intension Junior houdt open repetities om nieuwe leden te werven. De staff van deze jonge groep heeft een carrousel aan open repetities opgezet, met iedere maandag een ander onderdeel van winterguard wat centraal staat. Afgelopen repetities kwamen vlag en riffle aan de orde, op 9 en 16 juli zullen respectievelijk sabre en dans worden behandeld, en als afsluiting zullen op 23 juli alle onderdelen worden geïntegreerd tijdens een “final workshop”.  Ook bij Intension Junior was de opkomst groot tijdens de open repetities. Deze groep jonge meiden doet in het winterseizoen mee aan de wedstrijden van CGN in de Junior Class en is in de zomer onderdeel van Samenwerkende Jeugdkorpsen Marum/Opende waarmee zij afgelopen ODSC nog Nederlands Kampioen in de jeugdklasse werden.  De open repetities van Intension Junior vinden plaats op 9, 16 en 23 juli van 19.00 – 20.00 uur, eveneens in de gymzaal aan de Sportlaan 2 te Marum. Ook hier geldt, ervaring is geen vereiste en deelname aan de voorgaande open repetities is niet noodzakelijk. Iedereen tussen de 12 en 16 jaar is welkom om mee te doen en onderdeel te worden van Intension Junior!!

Leden en staff van Intension hopen op wederom een grote opkomst tijdens de open repetities en komend winterseizoen met goed gevulde units de wedstrijdvloer te kunnen betreden!

Foto’s van de open repetitie van 2 juli volgen z.s.m.!

Plaats een reactie