Nog geen reacties

Wederom winst voor Intension!

Terwijl de meiden van Intension nog maar net waren bijgekomen van de zeer succesvolle contest in Drachten stond afgelopen zaterdag de tweede contest alweer op de agenda. Ditmaal werd er afgereisd naar sporthal de Bloemhof in Aalsmeer.

Het was een spannende dag, want voor het eerst stonden de 12 meiden van Intension in de Open Class!! Hoe zou het hen afgaan, dat was de grote vraag voor de leden, vrijwilligers en natuurlijk trouwe supporters.

In verband met het weer had de groep wat opstartproblemen met de auto en busjes. Nadat ook de lekke band was verholpen, konden we verder reizen naar Aalsmeer en kwam iedereen gelukkig ruim op tijd. Rond 15.30 uur was iedereen gearriveerd en terwijl de vloerploeg alweer druk was met vloeren leggen voor andere units begon Intension alvast met hun voorbereiding om er weer top uit te zien voor hun performance.  Na het eten kon er worden omgekleed  en werd er gestart met de voorbereidingen in de kleedkamer, body warm-up en de equipement warm-up.

Om 19:34 uur was dan daar het moment: SHOWTIME voor het eerst in Open Class. De show kwam alweer een stuk beter uit de verf vergeleken met de show van contest Drachten. De leden kwamen tevreden van de vloer en het wachten was op de retreat.

Toen de scores waren geteld en alle units op de vloer stonden, klonken de scores door de speakers… Het harde werken van de afgelopen week werd beloond. Met 71,2 punten was de eerste plaats voor Intension en daarmee lieten zij The Pride A uit Huizen achter zich!

De komende weken zullen alle units van Intension hun programmas verder ontwikkelen en deze op 18 februari in Wageningen aan jury en publiek tonen.  Wilt u hier ook graag bij zijn, ga dan naar www.colorguard.org en bestel nu je kaarten!!

Scores Open Class contest Aalsmeer:
71.20 (0.00) – Intension
69.00 (0.00) – The Pride A


Hieronder een kleine recensie van CGN:

Intension won de Open Class vanavond. Niemand had een paar jaar geleden kunnen vermoeden dat we deze zin zo snel op deze site zouden plaatsen. Toch is het zo en is het zeer terecht. De show rond de gebeurtenissen op 11 september 2001 pakt je vast en neemt je mee. 1e | 71.2

httpv://www.youtube.com/watch?v=BZeJcHz3bvY&feature=player_embedded

Plaats een reactie