Nog geen reacties

We zijn weer thuis!

We zijn gelukkig weer thuis! Gisteren is iedereen via deze site op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen vlak na het ongeluk tot aan de aankomst in Marum. Het voelde goed om voet te zetten op vaste bodem. Na een goede nacht slaap, waar we wel aan toe waren, is het nu tijd om alle nieuwsberichten en reacties te lezen. En dat geeft wel een warm gevoel! Iedereen bedankt daarvoor!
In de komende dagen/uren zullen we wat beeldmateriaal en een verslag op de site plaatsen. Niet om te laten zien, wat voor sensatie het is geweest, maar om een duidelijk beeld te geven, van wat er is gebeurd. Het internet werkt nou toch al zo snel, dat beelden gelijk beschikbaar zijn. Daarom is het goed, dat we zelf laten zien hoe we het hebben beleefd.
Voor vanavond tippen we de uitzendingen van TV Noord en Omrop Fryslan. Zij zullen aandacht besteden aan de thuiskomst door middel van interviews en beelden! Hou de site morgen ook in de gaten! Dat worden er meer updates gedaan, nu zijn we nog even bezig met het verwerken van alle indrukken en beelden!
Kijk nu alvast naar de items, die gisteren zijn uitgezonden op TV Noord en bij Hart van Nederland.
Klik hier voor het radioitem van Radio Noord over onze thuiskomst.
httpvh://www.youtube.com/watch?v=jYuyRX5_r5M

Plaats een reactie