Nog geen reacties

We zijn weer begonnen!!

 

Het kan u bijna niet zijn ontgaan, het naseizoen van Showband Marum is begonnen! Afgelopen weekend stonden de eerste showrepetities na de vakantie op het programma om ‘EnRICHment’ weer op niveau te brengen en verder uit te bouwen.

Vrijdagavond was een drukke avond. De avond begon met een korte showrepetitie waarin de show werd doorgelopen en opgefrist. Hierna werd er snel omgekleed en vertrok de band richting De Kruisweg. Onze erevoorzitter trouwde die dag en dus konden we het kersverse bruidspaar verrassen met een serenade tijdens het feest.

Na de serenade en de felicitaties werd de repetitie hervat in Ons Centrum. De nieuwe muziek van Part 1 van de show is helemaal herschreven en ook enkele andere gedeeltes van de show hebben een nieuwe muzikale invulling gekregen. Tijdens de muzikale repetitie werd dit allemaal aangepakt en aan het einde van de avond stond het programma weer als een huis!

Zaterdagochtend stonden de leden alweer vroeg klaar op het sportveld in Nuis. Klaar voor een lange, regenachtige, trainingsdag. Ook al was de zomerbreak die in Marum was ingelast niet erg lang, toch duurde het even voordat alle muziek, drill en visuals weer op hun plek vielen. Tijdens de repetitie werd de drill van Part 4 grondig aangepakt en ook de drill van Part 2, die net voor de vakantie nog was aangepast, werd gecleaned. Ondanks de regen werd er hard gewerkt en zijn er heel veel punten in de show verbeterd. De dag eindigde dan ook met een goede run van ‘EnRICHment’.

Dit weekend zal er weer volop worden getraind, vrijdagavond in Marum en zaterdag de hele dag in Nuis, want volgende week zaterdag vinden de DCN Finals al plaats. De eerste contest van Marum in Huizen smaakte naar meer, en dus zal er alles aan worden gedaan om ‘EnRICHment’ te verbeteren en op 11 september in Dordrecht hoge ogen te gooien!

Wilt u Marum supporteren op dit Nederlands Kampioenschap? U kunt nog steeds kaarten bestellen! Zondag 5 september om 24.00 uur stopt de voorverkoop dus wacht niet meer te lang om zeker te zijn van een plaats!

Behalve repetities staat er dit weekend ook nog een groot optreden op het programma. Zondag reizen we af naar het zuiden des lands, waar het Bloemencorso in Zundert plaatsvindt. Dit is de allereerste keer dat Showband Marum tijdens dit wereldberoemde corso meeloopt in de parade, een hele eer dus! Het belooft een lang, maar mooi optreden te worden met duizenden toeschouwers. Dus wilt u Marum (maar ook o.a. Adest Musica, Advendo, Pasveer, K&G, en La Vaillante) dit weekend zien optreden, kom dan zondag naar Zundert! De parade zal tevens worden uitgezonden op o.a. Omroep Max.

Plaats een reactie