Nog geen reacties

Wát een feest! 60 jaar Showband Marum

Wij kijken terug op een bruisende reünie afgelopen zaterdag bij Ons Centrum! Meer dan 100 mensen hadden zich opgegeven voor de viering van het 60-jarig bestaan van Showband Marum.

De jeugdmuzikanten hadden de eer het jubileumfeest muzikaal te openen, waarna voorzitter Roelf Beukema de aanwezigen toesprak. Bigband & Zo speelde een aantal bekende nummers uit het vroegere repertoire van de Showband en de Showband speelde onder andere de muziek van de huidige show en gaf een voorproefje van het nieuwe showprogramma waarmee ze hopen in 2019 af te reizen naar Calgary.

Na het officiële gedeelte was het tijd om de barbecues aan te steken en om bij te praten met (oude) bekenden, de tentoonstelling en oude videobeelden te bekijken, herinneringen op te halen en te eten en te drinken. Dat muziek blijft hangen bleek toen vele oude muziekstukken spontaan weer gespeeld werden op de aanwezige instrumenten, wát een feest!

Voorzitter Roelf Beukema: “Ik kijk met een heel goed gevoel terug op deze dag. Met de leden, oud-leden, vrijwilligers en supporters hebben we een mooie reünie gehad. Met trots hebben we voormalig dirigent Sietze Bandringa benoemd tot Lid van Verdienste, als dank voor al zijn inspanningen en werkzaamheden voor onze vereniging. Belangrijkste kenmerk van onze vereniging in de afgelopen 60 jaar en ook richting de toekomst is verbinding, waarbij plezier maken voorop staat.”

Bedankt voor jullie komst! Alle foto’s van de reünie zijn hier te vinden. Foto’s door Bert Bergsma
Plaats een reactie