Nog geen reacties

Vrijdag open repetitie Bigband & Zo!

Na een goede try-out voor de zomervakantie is Bigband & Zo in september echt van start gegaan. De ambitie van het nieuwe orkest, dat een initiatief is van een aantal oud-leden van Showband Marum, is om uit te groeien tot een soort showorkest, een extra uitgebreide bigband, voor alle geïnteresseerde muzikanten uit Marum en omstreken.

Het orkest begint al vorm aan te nemen maar we zoeken nog steeds naar enthousiaste muzikanten die mee willen spelen, met name muzikanten voor het combo: drummers, (bas)gitaristen en keyboardspelers. Daarnaast is iedere blazer of slagwerker die interesse heeft natuurlijk van harte welkom. In eerste instantie wordt er 3 keer per 4 weken gerepeteerd, twee keer op de woensdagavond onder leiding van Peter Haaima en een keer op de vrijdagavond onder leiding van Hans Jonker. Door zoveel mogelijk partijen aan te passen aan het individuele niveau, kan zowel de gezelligheid als kwaliteit centraal staan en blijft de drempel om mee te doen laag.

Het doel van de band is om een aantal optredens per jaar te verzorgen. Daarbij valt te denken aan festivals en feesten, maar ook aan concerten in samenwerking met andere muzikanten, zangers of zangeressen.

Op vrijdag 26 oktober aanstaande wordt er een  open repetitie georganiseerd waar we u bij deze van harte voor willen uitnodigen. De repetitie vindt plaats in Ons Centrum en start om 19.30 uur. Ook de showband opent dan haar deuren voor alle belangstellenden. Kortom; kom langs en sla twee vliegen in één klap!

Heeft u vragen, neem dan contact op via [email protected]!

Plaats een reactie