Nog geen reacties

Verslag campweekend Intension

Vrijdag 16 december was het zover, Intension A had hun eerste campweekend! Om 19.00 uur begon de training in Leek, waar overigens het hele weekend getraind op de spiksplinternieuwe vloer.

Begin dit jaar is Intension namelijk bezig gegaan om een nieuwe vloer aan te schaffen, en met succes! De vloer is gesponsord door de vriendenvereniging van Showband Marum en het eigen bestuur. Hiervoor onze grote dank! Na verschillende offertes te hebben gekregen, hebben wij onze vloer bij Kwint BV uit Groningen besteld. Wij zijn hen dan ook dankbaar voor het maken van onze eigen vloer.

Er moest natuurlijk zoveel mogelijk gedaan worden, dus was het hard werken voor de leden. Met een goed gevoel werd de vrijdagavond training om 22:00 afgesloten.

Zaterdag werd er van 10.00 tot 17.00 hard gewerkt en zijn er weer grote stappen gemaakt met ‘The Unexpected Day’. Na de training konden alle leden en staff zich thuis lekker opfrissen en hadden onze lieve guardmama’s intussen een heerlijk diner gemaakt waar we zo konden aanschuiven. De dag werd afgesloten met een avond vol gezelligheid en leuke spellen.

 

Zondag was de laatste dag van ons camp. Deze dag werden we geholpen door Suryono, lopend lid bij Beatrix’ Winterguard. Het was een dag hard werken, maar zeer geslaagd. Suryono heeft veel voor ons kunnen betekenen waar we hem erg dankbaar voor zijn!

Vanaf 15:00 uur waren familie en vrienden uitgenodigd om te komen kijken naar de vorderingen van ‘The Unexpected Day’. Om 16:00 werd het weekend afgesloten met een run waar staff en leden zeer tevreden over waren.

Ben je nu ook nieuwsgierig geworden naar het programma van Intension A? Dan nodigen wij jou graag uit op onze Try Out op 15 januari. Tijden worden nader bekend gemaakt. Houd de website goed in de gaten!

Verslag geschreven door Jolanda, stafflid Intension A.

Plaats een reactie