Nog geen reacties

TV Noord bij try-out

Try Out - TV Noord - 1Showband Marum is klaar voor het WMC. Vrijdagochtend reist de band af naar het zuiden des lands om zich op een goede manier voor te bereiden op het optreden van aanstaande zondag. Afgelopen woensdag werd de band in Marum uitgezwaaid bij de druk bezochte try-out. Daarbij was ook RTV Noord aanwezig, die op donderdag uitgebreid aandacht besteden aan de band.
Vanaf 19.00 werd het al snel druk op het Evenemententerrein in Marum. Honderden supporters, medemuzikanten en andere belangstellenden waren benieuwd naar de vorderingen van het programma. Na een korte inspeelsessie werden er nog een aantal nummers doorgenomen in alleen de uniformbroek. Deze show vraagt veel van de leden en een goede voorbereiding op een run van het programma is echt nodig.
Rond half negen trok de band het complete uniform aan en werd voor de laatste maal op Gronings grondgebied de show gelopen. Het publiek genoot van de prima uitvoering. Straks kan er nog een schepje concentratie en fanatisme bovenop en dan hebben we een prachtshow in handen. Gelukkig hebben we hoge tribunes om ons heen, dat scheelt ook weer heel wat windoverlast bij de guard.
RTV Noord sprak met een aantal omstanders, instructieleden en muzikanten. Vanochtend werd aandacht besteed in een van de radioprogramma’s. Beelden zijn vanavond te zien in Noord Nieuws. Natuurlijk worden deze ook zo snel mogelijk op de site geplaatst.
Klik hier voor het artikel op RTVNoord.nl
Klik hier voor het radio-item

Plaats een reactie