Nog geen reacties

Tóch deelname aan de DCN/DCE competitie!

Na enige onzekerheid en onduidelijkheid over het wedstrijdseizoen van Showband Marum is nu toch de kogel door de kerk: we zullen deelnemen aan de DCN/DCE competitie in 2011!

Deelname aan de DCE (Drumcorps Europe) Finals in Kerkrade op 24 september vereist deelname aan een contest van DCN  (Drumcorps Nederland). Dit laatste werd voor Showband Marum een probleem aangezien het management al optredens had aangenomen op de verscheidene contestdata, aangezien betaalde optredens in deze tijd erg belangrijk zijn voor een vereniging als Marum.

Gelukkig is er nu een oplossing gevonden en kan op 28 mei het optreden in Appelscha worden gecombineerd met de DCN contest Arnemuiden. Het zal een lange dag worden, want Arnemuiden ligt niet om de hoek, maar iedereen is erg blij dat het toch is gelukt een oplossing te vinden want we willen met de show Moz’Art erg graag de contestvelden betreden!

Behalve deelname aan DCN/DCE, zullen we dit seizoen ook weer te zien zijn op de Open Dutch Showcorps Championships op 11 juni te Assen. Daarnaast reizen we vlak voor de zomervakantie nog af naar het Duitse Rastede waar het European Open Championship plaatsvindt.

Het wedstrijdseizoen van Showband Marum ziet er nu als volgt uit:
28 mei: DCN contest Arnemuiden
11 juni: ODSC Assen
9/10 juli: Musiktage Rastede
24 september: DCE Finals Kerkrade

Plaats een reactie